Also visit:

- Linn
- Bilder

- cahling.se

 

20050528
Vår dotter får ett litet krypin i cyberrymden. Om du redan nu vill skriva något till den lilla så går det naturligtvis bra, kanske vill hon läsa ditt brev en dag.

e-postadressen är linn (a) cahling.se. Du vet hur du skall skriva detta i din e-postklient.

Klockan 15:12 den 23 maj 2005 så föddes jag! Pappa säger att det var sommarens första dag, morgonluften doftade sådär somrigt som den bara gör en sådan dag. Pappa säger att denna doft kommer alltid att betyda något speciellt för honom! Jag kommer att berätta lite med hjälp av framförallt pappa på den här sidan. Visst kommer det att bli introvert, men om du läst så här långt så kanske du läser några rader till om när pappas liv plötsligt fick en helt annan mening!


20090524
Kodak-kameran var bara en dag gammal när Linn som nybliven fyraåring vågade sig ut på en alldeles egen liten fotoexkursion! Platsen var baksidan på Lysekilsvägen 41, med altanen som start och mål. Bilderna i denna mapp är helt obehandlade.

Linn var väldigt ivrig och höll upp kameran så att pappa skulle få se, även om hon var fyrtio meter bort. Under de första bilderna så komponerade hon först och frågade om hon fick knäppa för varje bild. Pappa sa att hon inte behövde fråga, utan så länge hon hade kameran var det bara att knäppa.

Under slutet av exkursionen såg pappa att Linn även provade olika vinklar innan hon knäppte av, ibland stående, ibland sittande på huk. Här tio av de bästa bilderna!